Vertex ThermoSens

Me përparimin e teknologjisë dentare, Vertex ™ ThermoSens është rruga kryesore për ndërtimin e protezave të qëndrueshme, të forta, estetike, jo alergjike dhe me kosto materiale të ulët në trajtimin profesionist dentar. Kjo protezë është ideale për proteza totale dhe të pjesshme, ribazim, shtim dhe proteza mbi implante.

Zgjidhje e qëndrueshme

Proteza përbëhet nga një material i veçantë termoplastik që ka qëndrueshmëri të jashtëzakonshme. Si rezultat i këtij materiali, Vertex ThermoSens ka aftësi të përballojë ndërhyrjet e forcave të ndryshme.

Material i lirë nga monomeret

Në rast se pacientët kanë ndjeshmeri/alergji nga protezat e akrillatit, atëherë Vertex ThermoSens është zgjidhje ideale, pasi nuk përmban monomere.

Ngjyra të ndryshme

Vertex ThermoSens vije në 15 ngjyra të ndryshme, duke ju mundësuar ta zgjedhni atë që ju përshtatet më së shumti. Ngjyrat mbesin të pandryshueshme edhe gjatë bartjes së protezës, madje edhe pas një kohe të gjatë, që arrihet edhe si rezultat i qëndrueshmërisë ndaj lagështisë.

Rezisten ndaj pigmentimeve

Vertex ThermoSens është rezistent ndaj pigmentimeve. Pra nëse ju pëlqen kafeja, çaji apo pije tjera që janë më acidike, nuk keni nevojë të brengoseni se proteza juaj do të pigmentohet. Kjo arrihet si rezultat i materialit që mund të lustrohet lehtë dhe shpejtë .

Shkallë e ulët e tkurrjes

Derisa akrillatet kanë një tkurrje prej 6-7%, Vertex ThermoSens ka një shkallë të vogël të tkurrjes prej vetëm 1%. Si rezultat i kësaj tkurrjeje të vogël, përshtatshmëria është e plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *