This Theme Supports a Custom FrontPage

Fasetat nga kompoziti – Componeer

Fasetat nga kompoziti – Componeer

COMPONEER janë faseta kompoziti të polimerizuara, faseta enameli të para fabrikuara nga kompoziti nano-hibrid, të cilat kombinojnë avantazhet e restaurimeve nga kompoziti me ato të fasetave të ndërtuara në laborator. COMPONEER janë një klasë tërësisht e re e fasetave. Ato janë prodhuar në mënyrë industriale nga kompoziti nano-hibrid, që siguron homogjenitet të shkëlqyer dhe stabilitetRead more about Fasetat nga kompoziti – Componeer[…]