This Theme Supports a Custom FrontPage

Vertex ThermoSens

Vertex ThermoSens

Me përparimin e teknologjisë dentare, Vertex ™ ThermoSens është rruga kryesore për ndërtimin e protezave të qëndrueshme, të forta, estetike, jo alergjike dhe me kosto materiale të ulët në trajtimin profesionist dentar. Kjo protezë është ideale për proteza totale dhe të pjesshme, ribazim, shtim dhe proteza mbi implante. Zgjidhje e qëndrueshme Proteza përbëhet nga njëRead more about Vertex ThermoSens[…]

Fasetat nga kompoziti – Componeer

Fasetat nga kompoziti – Componeer

COMPONEER janë faseta kompoziti të polimerizuara, faseta enameli të para fabrikuara nga kompoziti nano-hibrid, të cilat kombinojnë avantazhet e restaurimeve nga kompoziti me ato të fasetave të ndërtuara në laborator. COMPONEER janë një klasë tërësisht e re e fasetave. Ato janë prodhuar në mënyrë industriale nga kompoziti nano-hibrid, që siguron homogjenitet të shkëlqyer dhe stabilitetRead more about Fasetat nga kompoziti – Componeer[…]