Oferta jonë

Ordinanca

Pajisje, instrumente dhe materiale të ndryshme për ordinanca stomatologjike

Laboratore

Pajisje, instrumente dhe materiale të ndryshme për laboratorë dentarë

Trajnime

Trajnime inovative nga sfera e stomatologjisë dhe teknikës dentare.

Per ne

DENTAL STORE sh.p.k. është një nga kompanitë kryesore në ofrimin e produkteve stomatologjike dhe teknikës dentare në Republikën e Kosovës. Jemi në partneritet me mbi 30 prodhues të produkteve dentare nga e gjithë bota. Angazhimet tona janë të orientuara që klientëve t’u ofrojmë gamë të gjerë të produkteve kualitative, me shërbime të nivelit të lartë, mbështetje profesionale dhe edukim për produktet inovative të trendeve botërore. Kjo na bënë të mundur që në mes nesh dhe klientëve tonë, të ndërtojmë marrëdhënie të qëndrueshme, të bazuara në besimin e ndërsjellë dhe mirëkuptim.

Produktet tona mund t'i gjeni onlineArtikuj